dimarts, 13 d’octubre del 2009

Benvinguts!

Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'assemblea de Maulets de Cerdanyola del Vallès.

Maulets som una organització política de joves d'abast nacional, independentista i revolucionària, que lluita per uns Països Catalans unificats, independents, ecològics, no patriarcals i sense classes en una societat on les llibertats col·lectives siguin les garants de les llibertats individuals.

A Cerdanyola del Vallès treballem dia rere dia per aportar el nostre gra de sorra en la lluita per l'alliberament social i nacional dels Països Catalans. Treballem per bastir una opció vàlida i forta per lluitar contra les mancances que com a joves tenim a la nostra ciutat, fruit de la mala gestió històrica del nostre ajuntament en matèries de joventut i de les males pràctiques del capitalisme, que generen precarietat i passivitat envers el món que ens envolta. Treballem per defensar el nostre entorn natural, històricament amenaçat pel model de creixement urbanístic i pel model de gestió de residus, basats en l'especulació del sòl. Treballem colze a colze amb altres col·lectius de la ciutat per donar respostes unitàries a les agressions contra la nostra gent i contra el nostre territori. Treballem per fer arribar a Cerdanyola del Vallès el projecte de l'Esquerra Independentista i fer-lo créixer, com a única opció per assolir uns Països Catalans lliures i socialment justos.

En resum, treballem per forjar l'alternativa que el jovent necessita per fer passar a la història el sistema capitalista i els seus models de producció injustos i d'explotació de les persones, dels recursos, del territori i dels pobles.


En aquest espai, intentarem mantenir-vos informats de la nostra activitat, dels nostres actes, de les nostres convocatòries i dels nostres posicionaments respecte temes dels àmbits que creguem oportuns.
Per qualsevol cosa, el nostre correu de contacte és: cerdanyola@maulets.org.

El combat maulet continua!
Visca la terra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada