divendres, 7 d’octubre del 2011

Correllengua de Cerdanyola 11

El Correllengua 2011 ja ha arribat a Cerdanyola, amb un seguit d'actes en defensa del Català. Dijous 20 d'octubre a 2/4 de 9 del vespre, a l'Espai Enric Granados (Pl. Enric Granados, 1), tindrà lloc una Xerrada sobre l'impacte de la sentencia del tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre immersió lingüística, a càrrec de Teresa Casals, Filòloga, responsable de l'Àrea de Llengua i Educació a la Plataforma per la Llengua i Membre de la plataforma Somescola.

Dissabte 22 d'octubre a la Plaça Abat Oliba de Cerdanyola del Vallès continua el Correllengua 2011, la diada reivindicativa per la llengua, que aquest any ret homenatge a Joan Oliver "Per Quart". S'iniciarà a les 11'30h amb l'arribada de la Flama i la lectura del Manifest, que aquest any ha estat elaborat pel cantautor Cesk Freixas. A les 12h s'inicia la Fira d'Entitats i la Mostra de Cultura Popular amb l'Agrupació Sardanista i La Bastonera de Cerdanyola. A les 13h Vermut musical i a les 14h Dinar Popular.

Ja a la tarda, cap a les 16h tindran lloc un Dictat Popular organitzat per Maulets i el Taller infantil a càrrec de la Colla de la Bèstia de Foc Martineta de Cerdanyola.

Com a plat fort, a les 18h l'Espectacle poètic-musical “Vers la veu la teva paraula” de Cesk Freixas i David Caño i per acabar recital del Cantautor Jordi Montañez.

Enguany el Correllengua l'organitzen les següents entitats A.C La Verema, Maulets, Colla de la Bèstia de Foc Martineta, La Bastonera de Cerdanyola, Agrupació Sardanista, La Flama Verda, Compromís Per Cerdanyola, Cerdanyola Decideix, Mirant l'Art i Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada