dimecres, 16 de juny del 2010

Comunicat en motiu de la consulta


Des de l’Assemblea de Maulets de Cerdanyola volem manifestar el nostre suport així com també el nostre entusiasme respecte les consultes populars per la independència del nostre país que s’estan promovent actualment, i especialment per la que es durà a terme el proper dia 20 de juny, on el jovent de Cerdanyola hi podrà participar.

La iniciativa engegada el 13 de setembre passat a Arenys de Munt pel Moviment Arenyenc per l’Autodeterminació sota el suport de la CUP, dóna el tret de sortida a que centenars de pobles i ciutats portessin a terme la consulta en les respectives poblacions. Aquestes consultes han evidenciat el fet que la major part de la població no vol ser part de l'Estat Espanyol. Han contribuït a despertar la consciència independentista arreu dels Països Catalans; una consciència que ja porta més de tres segles en cadascú de nosaltres, i qua ara torna a prendre les armes per seguir lluitant contra els estats ocupants.

Després de les 4 onades de consultes, el 13 de desembre, el 28 de febrer, el 25 d'abril i el 20 de juny, la pregunta pren més força que mai. El debat genera inquietuds a un Estat Espanyol i a un Estat francès que comencen a veure com l'independentisme és avui en dia una realitat ben viva en la nostra societat.

Els catalans i catalanes, una vegada més, ens mobilitzem i organitzem per reivindicar els nostres drets i les nostres llibertats com a poble i com a individus. Sota les organitzacions Maulets, CAJEI, Endavant, i CUP; joves i adults construïm no tant sols l'independentisme, sinó la voluntat de construir un futur digne i igualitari. Construïm la crítica, promovem la cultura, i un futur sostenible. Som ningú més que nosaltres qui decideix, què qui i com volem ser.

L’Assemblea de Maulets de Cerdanyola volem constatar d’aquesta manera que, tot i ser crítics amb alguns conceptes com la denominació i l'abast de la nació que es proposen (que per a nosaltres ha de ser indubtablement, Països Catalans), o la discutible inclusió de la Unió Europea en la pregunta, les consultes suposen un pas més cap a l'autodeterminació real de la nostra nació. I és així perquè reafirmen la voluntat, el sentiment, la dignitat i la capacitat de mobilització del poble català.

Malgrat les intencions de fer-nos callar i denegar-nos el simple dret de consultar a la població (fets produïts per Manuel Buenaño, president del PP-Cerdanyola, que ens vol sancionar a Cerdanyola Decideix per uns cartells), el jovent de Cerdanyola continuarem lluitant per uns Països Catalans lliures.

Hem de tenir clar que mentre hi hagi somnis, hi haurà resistència; i mentre hi hagi resistència seguirem al peu del canó.


Des de Maulets, el jovent independentista revolucionari, demanem a tots i totes les joves de Cerdanyola a votar SÍ a la independència el proper dia 20, sense cap mena de por i exercint el ple dret democràtic que significa aquesta consulta.


Assemblea Maulets Cerdanyola

Juny 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada