dilluns, 22 de febrer del 2010

Projecció del documental "Arrels de lluita" a La Clau

Maulets Cerdanyola engeguem aquest divendres, dia 26, un cicle de video-debat que durarà aquests tres propers divendres, en què projectarem els últims documentals crítics produïts per Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari, i debatrem sobre problemàtiques d'actualitat als Països Catalans.

Aquest divendres, 26 de febrer, encetem el cicle amb la projecció del documental "Arrels de lluita", que exposa la lluita per salvar el model de vida de l'Horta de València davant les constants agressions especulatives que ha patit en els darrers anys.
Ens acompanyarà per debatre sobre la questió en Xavi Iroz, membre de la Plataforma Salvem el Delta del Llobregat, que ens parlarà sobre la lluita que s'està duent a terme en aquesta zona per preservar aquest paratge natural, davant de les agressions a què està sotmès pel nou model de la Barcelona del segle XXI.

Divendres, 26 de febrer, a les 19.30, al Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola del Vallès, al c/Mare de Déu del Pilar, 43 (cantonada amb c/Belles Arts).

Hi esteu convidats! Debatem sobre el present, i proposem per al futur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada