divendres, 9 de desembre del 2011

25-N i durant tot l'any, defensa't del patriarcat!



El passat dia 26 de novembre, en tres establiments de roba de l'avinguda Catalunya de Cerdanyola del Vallès van aparèixer diverses pintades a les seves vitrines, on es denunciaven els seus productes com a instigadors d'una violència sexista basada en la desigualtat injusta de talles i l'estereotipatge d'un model de dona comercial, el tipus perfecte a ulls de tot el públic. Als aparadors s'hi podien llegir consignes com: “aquesta botiga és violència de gènere” o “destruïm el patriarcat”.

Des de Maulets del Vallès Occidental, reivindiquem aquesta acció com un exemple de rebuig a la violència, no només física, que propicia el model socioeconòmic actual dominat pels interessos del patriarcat, molts d'ells, basats en l'explotació i degeneració del cos de la dona.

Aquell mateix dia també vam elaborar, a la vista de molta gent, un mural al marge del riu on hi constava: “ 25- N i tot l'any, defensa't del patriarcat, combatem la violència de gènere”.

Dintre l'àmbit de la nostra lluita, englobem el feminisme com una eina per aconseguir una societat lliure de tota dominació masculina on la llibertat física i moral del nostre cos formi part de la nostra vida quotidiana.

Maulets Vallès Occidental



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada