divendres, 4 de novembre del 2011

Comunicat en motiu de l'adhesió de Cerdanyola del Vallès a l'Associació de Municipis per la Independència

L'Assemblea de Maulets de Cerdanyola manifestem el nostre entusiasme i suport a l'adhesió de Cerdanyola del Vallès a l'Associació de Municipis per la Independència així com també felicitem a totes les entitats, organitzacions i grups polítics que ho han fet possible. Especialment a Cerdanyola Decideix, com a entitat impulsora de la iniciativa i als grups polítics d'Esquerra Republicana, Convergència Democràtica, Compromís per Cerdanyola i Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa sense el vot dels quals no hagués estat possible aprovar la moció.

L'adhesió significa la participació i col·laboració activa de Cerdanyola amb altres municipis de Catalunya per tal de fomentar un espai oficial de debat sobiranista que te com un dels seus màxims objectius la futura execució d'un Referèndum per la independència promogut des dels ajuntaments.

Remarquem també el mèrit d'aquesta adhesió, ja que es tracta del primer municipi de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que s'uneix a aquest organisme independentista. En aquest sentit, compartim l'opinió dels companys i companyes de la CUP: hem d'estar orgullosos de la de l'adhesió, sobretot tenint en compte el complicat paper que a l'independentisme català li ha tocat jugar a les grans algomeracions urbanes del país i les constants ofensives que l'Estat Espanyol dur a terme contra aquells qui busquen la llibertat de la seva nació.

Som conscients que l'adhesió només representa un petit pas en el camí que ens ha de dur cap a l'Alliberament Nacional i Social dels Països Catalans. Queda molta feina per fer i molts combats per lliurar. Per això, cal que tots i totes seguim treballant en el nostre àmbit. Des de Maulets Cerdanyola ho seguirem fent i animem a totes les organitzacions, entitats, col·lectius i individus crítics amb la realitat ha persistir en la lluita i la causa independentista.

Perquè la lluita és l'únic camí!

Visca els Països Catalans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada