dilluns, 22 de febrer del 2010

Cicle de video-debat al Casal Popular La Clau



Maulets de Cerdanyola organitzem un cicle de video-debat sobre problemàtiques i lluites d'actualitat als Països Catalans. I per a fer-ho, projectarem els últims documentals crítics que ha produït Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari.

- Divendres 26 de febrer, a les 19.30, passarem el documental "Arrels de lluita", que mostra les lluites contra la destrucció de l'Horta de València en la primera dècada del segle XXI, i ens acompanyarà per debatre sobre la qüestió en Xavi Iroz, de la Plataforma Salvem el Delta del Llobregat, que fa anys que lluita per aturar la destrucció d'aquest paratge natural de gran valor.

- Divendres 5 de març, a les 19.30, passarem el documental "Obrint l'esquerda", que reflexiona sobre l'actual crisi del model de producció capitalista des d'una perspectiva transformadora, i ens acompanyarà l'Enric Duran, conegut activista anti-capitalista, que ens parlarà de la seva lluita personal i ens oferirà propostes per fer front a la crisi des d'un punt de vista rupturista.

- I per últim, divendres 12 de març, a les 19.30, passarem el documental "Les ferides de la terra", que dóna una perspectiva general de quines són les grans problemàtiques de què pateixen els Països Catalans en l'actualitat. A partir d'aquí, proposarem un debat sobre una problemàtica complexa i de rigorosa actualitat com és el model energètic als Països Catalans.

Tot això, al Casal Popular i Cultural La Clau de Cerdanyola del Vallès, situat al c/Mare de Déu del Pilar, 43 (cantonada amb Belles Arts).

Debatem per proposar alternatives. Lluitem per convertir-les en realitat.


ORGANITZA: MAULETS CERDANYOLA DEL VALLÈS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada